Services

Wij bieden u een gevarieerd assortiment van diensten en services aan. Zo kunt u bij ons voor webdesign en E-mail marketing terecht alsmede een Adword campagne of het implementeren van een webshop. Ook voor zakelijke diensten als Management advies en credit control kunt u bij mij terecht.

Webdesign
Ontwerp

Kies ook voor een nieuwe website. Informatief en gebruiksvriendelijk en bovendien prijsvriendelijk. Met een WordPress site bent u weer helemaal up to date.

Meer info
E-mail marketing
Ontwerp

E-mail marketing of nieuwsbriefcampagne is al jaren een bijzonder effectief middel om uw klanten op de hoogte te brengen van het nieuws uit uw bedrijf..

Meer info
Adwords reclame
Ontwerp

U wilt meer omzet, meer klanten maar waar begin je? met een effectieve Google adwords campagne zet u uw bedrijf op de kaart. Meer weten? klik hier.

Meer info

Webshop beginnen
Ontwerp

U denkt er over uw producten via het internet te gaan verkopen? Maar waar moet je beginnen? Ik help u bij het zoeken en vinden van de juiste oplossing.

Meer info
Start een bedrijf
Management

U heeft plannen om een nieuw bedrijf te starten. Eerst naar de Kamer van Koophandel, maar dan…. Wij helpen u verder. Website, advies en administratie.

Meer info
Credit control
Management

U herkent het vast.. Project voor uw klant afgesloten alles netjes geregeld maar dan blijft uw rekening onbetaald. Ik help u met het innen van uw vordering.

Meer info